Amintirea unui sărut

Amintirea unui sărut interzis din urmă cu 10 ani nu-i dă pace lui Shelley. Era o liceană visătoare și foarte silitoare. El era profesorul ei, dar și jucător de baschet în echipa la care ea era majoretă. O idilă imposibilă? Cu siguranță! Atunci nu avea decât 16 ani. Dar au trecut 10 ani de atunci. S-au întâmplat mult prea multe lucruri. După acel sărut răvășitor, Grant Chapman nu s-a mai întors la școala unde preda. Și-a dat demisia la începutul semestrului următor și a fost angajat consilier de un congressman. A plecat la Washington pentru a începe ceea ce se prefigura o carieră de succes.

Relație interzisă

Shelley s-a căsătorit imediat după balul de absolvire cu prietenul ei. A renunțat la ideea de a-și continua studiile pentru a-și ajuta soțul să termine medicina. Mariajul nu a fost unul fericit și s-a încheiat printr-un divorț. Din nou singură, Shelley dorește să revină la facultate. Nu se aștepta să-l aibă din nou profesor pe Grant. La primul curs observă că el arată chiar mai bine decât în trecut, iar toate fetele par captivate de el. Oare își va mai aduce aminte de ea? Și peste el a trecut timpul. Are în spate un scandal sexual în lumea complicată a politicii și ochii îi sunt triști. Reîntâlnirea pare să aprindă scânteile din trecut, dar nici de data aceasta nu ar putea avea o relație, din cauza codului etic strict al facultății, care interzice relațiile intime dintre profesori și studenți…

Află dacă vor avea un viitor împreună și dacă nu vor fi doborâți de fantomele trecutului în ”Amintirea unui sărut” de Sandra Brown apare vineri, 25 noiembrie, în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei, la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).