Când fuga de acasă e singura soluție

”O altfel de ducesă” de Mary Balogh spune povestea Josephinei Middleton. Ea face parte dintr-o familie foarte bogată. Tot ce și-ar mai dori rudele ei este și un titlu nobiliar. Așa că fata trebuie să se mărite cu un oarecare duce de Mitford, pe care nu l-a întâlnit niciodată. Aranjamentul a fost făcut cu ani în urmă de către bunicul ei și al viitorului mire. Aceștia s-au întâlnit în stațiunea Bath și s-au gândit că ar fi bine să le unească destinele nepoților lor, încă aflați la vârsta copilăriei.

Întâlnire neașteptată cu ”O altfel de ducesă”

Ajunsă la momentul în care urmează să-și cunoască soțul și să facă nunta, Josephine decide să fugă de acasă pentru a scăpa. Fără să știe de gestul ei, ducele Mitford recurge la aceeași stratagemă. Întâmplarea sau destinul îi face să se întâlnească la același han. Ea este prima care își spune povestea, așa că el decide să nu-și dezvăluie adevărata identitate. Paul nu este tipul eroului clasic. Nu este înalt și foarte chipeș, dar este un om atât de plăcut! Felul în care se poartă cu fata o cucerește pe aceasta pe dată. Împreună, pornesc în căutarea bijuteriilor care i-au fost furate Josephinei. Dar ce va face ea când va afla cine este el?

Cumpără romanul ”O altfel de ducesă” de Mary Balogh pentru a afla deznodământul și pentru a te desfăta cu o poveste de dragoste plină de umor. Cartea apare vineri, 14 iulie, la toate punctele de difuzare a presei în Colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.

Citește alte cărți de Mary Balogh:

”Înșelătoria” de Mary Balogh, o poveste plină de senzualitate

”Dorința”, de Mary Balogh – dragostea în vremuri tulburi

”Soție de ocazie” de Mary Balogh: o căsătorie falsă și o iubire adevărată