Susie O’Brien și Mack Franklin pretind că nu sunt un cuplu, dar toată lumea crede contrariul, mai ales că tinerii petrec tot timpul liber împreună. Comunitatea strândă din Chesapeake Shores știe mai bine. Atunci când amiciția lor se transformă în idilă, Susie este în al nouălea cer. Nu vrea decât să-i spună lui Mack: ”Vreau să îmi petrec tot restul vieții alături de tine”.

Citește și: Grija față de tine – de ce aceasta nu este egoistă și cum te poți bucura de beneficiile ei

Alături de tine, pentru totdeauna?

Dar când părea că vor trăi fericiți împreună până la adânci bătrâneți, Mack își pierde jobul de care era atât de pasionat, iar Susie primește un diagnostic necruțător. Totuși, familia O’Brien e întotdeauna unită, mai ales când unul dintre membrii ei ajunge într-o situație de criză.

Chiar și verișoara Jess, rivala lui Susie în aproape absolut orice, devine cel mai mare sprijin al ei. Totul se complică atunci când fost iubită a lui Mack revine în oraș. Mizele sunt mai mari ca niciodată, iar Susie e pregătită să accepte provocarea, atâta timp cât el spune ”Vreau să îmi petrec tot restul vieții alături de tine”.

Alături de tine de Sherryl Woods este o lectură antrenantă și plină de romantism pentru acest început de an. Cartea apare vineri, 8 ianuarie 2020, în colecția Cărți Romantice a editurii Lira.

Alte cărți din seria Chesapeake Shores:

Citește și: Scandaluri, crime și pasiuni întunecate în noile cărți romantice din luna octombrie