Ademenirea unei doamne” de Nora Roberts este al doilea volum din seria Stanislaski, care îi are ca protagoniști pe Sydney Hayward și Mihail Stanislaski. Sydney a fost o alintată a sorții și nimic din ce a trăit până acum nu a pregătit-o să preia afacerea de milioane de dolari a familiei sale.

Responsabilitățile pe care le are sunt prea mari pentru ea. Nu ar mai avea timp de alte complicații cum sunt întâlnirile romantice.

Ademenirea unei doamne”  nu se face ușor

Insistența lui Mihail de a se întâlni cu ea pare să nu ducă la niciun rezultat. Sydney a învățat din greșeli că nu mai trebuie să se încurce cu niciun bărbat. Sau, mă rog, să-l cunoască foarte bine înainte și să fie sigură că nu va trăi o nouă dezamăgire.

Totuși, încăpățânarea tânărului și frumosului ucrainian ar putea să o facă să-și schimbe gândul și să riște. Și se pare că Mihail are un talent special pentru ademenirea unei doamne…

”Ademenirea unei doamne” de Nora Roberts apare vineri, 21 iulie, la toate chioșcurile de difuzare a presei în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei găsi la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și primul volum al seriei Stanislavski: ”Îmblânzind-o pe Natasha” de Nora Roberts, un roman de dragoste așa cum îți doreai să citești