Daniel este în stare critică și suferă o operație grea. Familia așteaptă cu sufletul la gură rezultatul. Alături de Anna, în sala de așteptare a spitalului, se află fiica lor, Serena, cei doi fii și soțiile lor. Viața se înlănțuie cu pericolul morții. Serena anunță că va mai avea un copil, iar Shelby, soția lui Alan, merge direct la maternitate pentru că i-a sosit sorocul să nască. După ce Daniel iese din operație și pare să fi trecut de un hop, Anna își trimite copiii să se odihnească și rămâne să-și vegheze soțul peste noapte. El este cel căruia i-a jurat credință ”pentru totdeauna”. Dar oare cât timp îl va mai avea alături?

O căsnicie trainică este pentru totdeauna

În acest timp, amintirile o covârșesc și retrăiește primii ani ai căsniciei lor. Îi revin în minte și momentele în care s-au cunoscut: frumoasa studentă la medicină și tânărul și aventurosul om de afaceri. Părea că nu vor rămâne împreună, dar proverbiala încăpățânare a lui Daniel a dat roade și în acest caz. Anna e mulțumită de recultatele conviețuirii lor. Imperiul financiar construit de bărbat nu ar fi nimic fără stabilitatea unei familii cu roade atât de frumoase: trei copii, acum căsătoriți la rândul lor și un număr de nepoți care tot crește. Legăturile de familie și valorile tradiționale i-au făcut să rămână împreună și la bine și la greu, așa cum și-au jurat ”pentru totdeauna”. Vei citi despre problemele pe care le-au avut de-a lungul vieții și vei afla cum le-au depășit.

Nu rata vineri, 5 august, ”Acum și pentru totdeauna”, un nou roman semnat de inegalabila Nora Roberts. Îl vei găsi la chioșcuri doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei la prețul promoțional de 9,99 lei (carte și revistă).