Cat Delaney are o boală gravă de inimă și, în lipsa unui transplant, poate muri în orice clipă. Norocul îi surâde și are șansa la a doua viață. Un miracol medical i-a dat lui Cat Delaney o nouă inimă, dar și a doua viață. Actrița de seriale tip sopa-opera are șansa să o ia de la capăt. Alege să părăsească Hollywood-ul pentru a găzdui un show care ajută copiii cu nevoi speciale în San Antonio.

Citește și: Demon Rumm de Sandra Brown, a doua șansă la iubire

A doua viață este plină de pericole

În a doua viață, îl cunoaște pe Alex Pierce, un fost polițist care a devenit scriitor. Este primul care o privește din nou ca pe o femeie, și nu ca pe un pacient în stare gravă. Atunci când „accidente” fatale încep să-i ucidă pe ceilalți bolnavi care au primit o inimă nouă, el ar putea deveni cel mai important aliat al ei, doar dacă nu a trecut de partea dușmanului… A doua viață începe să i se transforme într-un misterios coșmar. Există un bărbat care o urmărește pas cu pas. Cât este prinsă într-un labirint de trădări și secrete. Poate va vedea prea târziu cine se ascunde în spatele măștii.

Citește A doua viață de Sandra Brown, o carte plină de pasiune și suspans. Volumul va apărea vineri, 12 iulie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. O vei putea cumpăra de la orice punct de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei (carte+revistă).

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com