Chiar dacă Michael este un burlac convins, trebuie să se supună unor cutume din sudul Italiei, acolo unde se află locul lui de naștere și unde trăiește încă o bună parte din clanul Conte. Acolo, dorința tatălui lui este lege.

Cartea face parte din seria ”Căsătorie cu un milionar”, alături de volumul Jocul cu focul de Jennifer Probst

Capcana căsniciei prinde pe oricine

În familia lor există tradiția ca fetele să se căsătorească doar după ce fratele mai mare s-a însurat. Pentru ca sora lui mai mică să se poată mărita cu alesul ei, Michael găsește o logodnică falsă în persoana fotografei Maggie Ryan. Îi propune acesteia un târg. Dacă, în timpul călătoriei ei la Milano pentru o ședință foto, va veni într-o scurtă vizită în sudul Italiei și va poza în viitoare lui soție, el va înceta să mai flirteze cu cumnata ei.

Citește și: 5 filme pe care ar trebui să le vezi împreună cu sora ta

Dulcea capcană a căsniciei

La început, Maggie vrea să refuze, dar își dă seama că mariajul fratelui ei este în pericol, iar sacrificiul pe care-l are de făcut nu este unul prea mare. În plus, după aceste câteva zile, Michael promite că se va ține departe de ea și de familia ei. Ei bine, dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Odată ajunși în Italia, nu pot rezista atracției sexuale incredibile care apare între ei. În plus, încep să apară sentimente așa cum nu au trăit vreodată. Poate capcana căsniciei este una mult prea tentantă și nici unul nu-și dorește, de fapt, să scape?

Citește Capcana căsniciei de Jennifer Probst pentru a vedea cum se va încheia această poveste de dragoste neobișnuită. Cartea face parte din îndrăgita serie ”Căsătorie cu un milionar”.

Citește toate cărțile romantice din luna noiembrie, pline de mister și provocări