Îndrăgitul cuplu a confirmat că s-a despărțit la sfârșitul anului trecut. Cu toate acestea, ei au petrecut sărbătorile de iarnă împreună în vacanța lor anuală la Cabo San Lucas, în Mexico, alături de mai mulți prieteni de-ai lor, printre care și Jason Bateman și familia lui, potrivit revistei People.

„Într-un efort de a reduce orice alte speculații ulterioare, am decis să anunțăm despărțirea noastră”, au anunțat cele două vedete.

„Acestă decizie este una luată de comun acord și făcută, cu dragoste, la sfârșitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să meargă pe drumuri separate ca și cuplu, dar cu dorința de a continua în viitor să ne prețuim prietenia. În mod normal am fi făcut asta în mod privat, dar ținând cont că industria zvonurilor nu ar putea rezista la o astfel de oportunitate pentru a specula și inventa, am vrut să spunem direct care este adevărul. Orice altceva, care va fi făcut public și care nu vine direct de la noi, este o ficțiune narativă. Mai presus de oice, suntem hotărâți să păstrăm acest respect imens și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”, au mai spus cei doi actori.

Jennifer-Aniston-sotSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Divorțează după aproape trei ani de mariaj

Acesta a fost primul mariaj al lui Justin Theroux și al doilea al lui Jennifer Aniston. Ea a mai fost căsătorită timp de cinci ani cu Brad Pitt, fiind despărțiți de Angelina Jolie, care s-a îndrăgostit de actor în timpul filmărilor de la „Domnul și doamna Smith”.

Justin și Jennifer nu au spus clar care este motivul despărțirii, însă au apărut zvonuri că actrița ar fi decis să divorțeze ca să se întoarcă la marea ei iubibre, Brad Pitt.

Aniston, în vârstă de 49 de ani, și Justin, de 46 de ani, au început relația în 2011. S-au logodit în august 2012 și s-au căsătorit după trei ani în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în august 2015 în casa lor din Bel Air.

Citește și: