Berbec

Dacă ești născută în zodia Berbecului, nu vei fi compatibilă niciodată cu bărbații din Rac, Taur și Capricorn. Va fi greu să faci echipă bună cu ei pentru că le este greu să îți înțeleagă visele de iubire. Doar cu multă toleranță din partea ta ar putea fi posibilă o relație cu aceste zodii.

Taur

Combinațiile cu Berbecii, Gemenii și Vărsătorii lasă de dorit pentru o femeie din zodia Taurului. Acestor bărbați le place să dea tonul într-o relație și să domine, iar ție ți-e greu să accepți acest lucru.

Cu cine nu vei fi compatibilă niciodată

Gemeni

Taurii, Săgetătorii și Peștii sunt prea solicitanți pentru tine, dacă ești născută în zodia Gemeni. Ei cer mai multă implicare și profunzime decât ești tu ei dispusă să oferi, fără să răspundă cu aceleași sentimente. Bărbații din aceste zodii nu au aceeași perspectivă relaxată despre iubire și despre viață.

Rac

Pur și simplu nu te vei putea înțelege cu Berbecii, Leii și Balanțele, dacă ești născută în Rac. Pe scurt, vorbiți limbi diferite. Este posibil să nu aveți nimic în comun, iar o relație intimă să nu aibă o bază solidă.

Leu

Dacă ești Leoaică, nu vei găsi la bărbații Raci, Fecioare sau Săgetători spontaneitatea la care ții atât de mult. În plus, nu ai prea multe în comun cu aceste zodii și rutina se instalează repede, ceea ce omoară pasiunea.

Fecioară

Taurii, Leii și Vărsătorii le enervează ușor pe femeile din Fecioară și fiorii de la începutul relației dispar rapid. Lipsește compatibilitatea emoțională și relația va fi mai mult rezervată, decât pasională.

Balanță

Nativii din Taur, Rac și Vărsător sunt închiși în ei și nu își oferă niciodată sufletul, așa cum vrea o femeie din Balanță. În loc să discute deschis ce îi frământă, lasă problemele să dospească. Balanțele au nevoie de parteneri cu care să poată discuta totul, altfel caută fericirea în altă parte.

Zodii de bărbați cu care nu vei fi compatibilă

Scorpion

Nu va fi deloc ușor să menții armonia într-un cuplu cu un Rac, cu un Scorpion sau cu un Capricorn. Nici tu, nici bărbați din aceste trei zodii nu aveți disponibilitatea de a face compromisuri, iar situațiile de criză vă dezbină.

Săgetător

Dacă ești o Săgetătoare autentică, nu vei fi compatibilă cu Gemenii, Leii sau Vărsătorii. Viața cu ei devine apăsătoare, mai ales din cauza lipsei de implicare a acestora. Nu sunt dispuși să facă sacrificii de dragul partenerei lor.

Capricorn

Berbecii, Leii și Scorpionii nu înțeleg timiditatea Capricornilor. Ei tind să interpreteze greșit comportamentul acestora, iar relația devine din ce în ce mai tensionată. Nu vei fi compatibilă cu nativii din aceste trei zodii niciodată.

Vărsător

Dacă ești născută în Vărsător îți găsești mai greu un partener de lungă durată. Bărbații din Taur, Fecioară, Pești sau Balanță îi taie elanul unei Vărsătoare îndrăgostite. Iar dacă acest lucru se întâmplă constant, pasiunea și armonia dispare.

Pești

Fiind născută în Pești, nu vei găsi la bărbații din Gemeni sau Săgetător profunzimea afectivă pe care tu o cauți. Pot fi sentimente de prietenie și admirație între voi, dar dragostea nu se prea leagă.

foto: Shutterstock