Zilele cu noroc pentru toate zodiile în luna octombrie

Zilele cu noroc pentru toate zodiile în luna octombrie

Luna octombrie a avut un start bun într-o zi de duminică, o zi fericită pentru toată lumea. Iar influențele pozitive ale astrelor se vor resimți de-a lungul unor perioade lungi. Descoperă care sunt cele mai norocoase zile pentru câștiguri, pentru dragoste sau pentru călătorii în octombrie.

 

Cele mai bune zile pentru dragoste în luna octombrie

Cu Venus în Balanță, cea de a doua lună de toamnă se anunță o perioadă excelentă pentru iubire. În prima jumătate a lunii, nativii singuri au norocul să întâlnească pe cineva în zilele de 5 și de 10. Iar cei care vor să își refacă relațiile destrămate, cei care vor să recucerească dragostea și să reînvie pasiunea, vor avea mai multe șanse în cea de a doua jumătate a lunii, mai ales în zilele de 19, 22 sau 26 octombrie.

Zilele favorabile nunților, din punct de vedere astrologic

Conform astrologiei chineze, cele mai frumoase zile pentru nunți în luna octombrie sunt cele care au numerele 8 sau 9. Luna aceasta, sâmbătă, pe 28 octombrie va fi o zi excelentă pentru nunți, dar și duminicile de 8 și 29 octombrie. Și data de 16 este o zi foarte bună, în calendarul astrologic european, datorită influențelor benefice ale lui Venus.

Cele mai bune afaceri în funcție de zilele norocoase

Toate zodiile vor avea ceva de câștigat, dacă vor negocia sau vor face afaceri în zilele de 5, 10 și 22 octombrie. Cei care își caută de muncă, vor avea mai multe șanse pe 10 și 26 în luna octombrie, iar cei care au de negociat, vor fi favorizați de astre pe 6 și pe 31 octombrie.

Când este cel mai bine să călătorești în luna octombrie

Zodiile care vor să plece la drum lung luna aceasta, sunt sfătuite de astre să își facă bagajele pentru zilele de 12, 15, 19, 22 sau 24. Sunt zile benefice în luna octombrie, zile în Mercur ocrotește nativii plecați la drum lung, le scoate în cale oamenii potriviți și îi duce spre destinații atractive.

Citește și horoscopul lunii octombrie, realizat de Medeea!

sursa foto: Shutterstock