Zi plină de emoții pentru vedete! Corina Dănilă și Pavel Bartoș, în culmea fericirii! Ce note au luat fetele lor la Evaluarea Națională 2018

Zi plină de emoții pentru vedete! Corina Dănilă și Pavel Bartoș, în culmea fericirii! Ce note au luat fetele lor la Evaluarea Națională 2018

Zi plină de emoții pentru Corina Dănilă și Pavel Bartoș! Astăzi au aflat ce note au obținut copiii lor la Examenul de Evaluare Națională.

 

Corina Dănilă și Pavel Bartoș nu doar că au copii frumoși, ci și foarte deștepți. Fiica vedetei TVR a obținut o notă foarte mare la examen. Însă, departe nu a fost nici fata lui Pavel.

Eva Bartoș a dat examenele  la Școala Gimnazială Iancului. La limba română, fiica lui Pavel Bartoș a obținut nota 9,20, în timp ce la matematică nota 7,80. Astfel, media obținută de fiica lui Pavel Bartoș este de 8,50.

Elevă la Grigore Moisil, Rianna, fiica Corinei Dănilă și a lui Noris Măgean a luat examenul cu media 9.47. Deși mulți copii s-au plâns de dificultatea probei la matematică, fata vedetei TVR a obținut o notă foarte mare: 9.85. Rianna a avut un rezultat foarte bun și la limba română, 9.10.

Cele două fete cu siguranță și-au asigurat un loc la unul dintre cele mai bune licee din Capitală.

Citește și: Prințul William renunță la tronul britanic. Motivul emoționant pentru care a luat această decizie neașteptată

Fiica Adrianei Iliescu a luat note mici

Din păcate, rezultatele de la Evaluarea Națională 2018, nu sunt în măsura să o bucure și pe cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu. Fiica ei, Eliza Maria Bogdana Iliescu, a obținut la Evaluarea Naționala 2018 nota 8,50 la Limba Română și 4,55 la Matematica. Media de la Evaluarea Natională 2018 obținută de Eliza Iliescu este 6,52.

Tot la matematică a avut probleme și fiica lui Vali Crăciunescu. Otilia  a obținut nota 7,60 la limba română și un rezultat mult mai modest la matematică: 4,70. Nota de la examenul de matematică i-a afectat media obținută la Evaluarea Națională 2018, aceasta fiind de  6,15.

Citește și:

 

 

Foto: Libertatea.ro