William și Kate au făcut publice fotografii oficiale de la botezul prințului Louis. Detaliul care spune tot

William și Kate au făcut publice fotografii oficiale de la botezul prințului Louis. Detaliul care spune tot

La aproape o săptămână de la botezul prințului Louis, William și Kate, părinții săi, au făcut publice mai multe fotografii de la eveniment. Deși regina și spțul ei nu au putut fi fizic prezenți, monarhul și-a făcut însă simțită prezența într-un mod simbolic.

În instantaneele realizate de Matt Holyoak la Clarence House, după ceremonia care a avut loc în Capela Regală a palatului St James din Londra, apar familia formată din prințul William, Kate și cei trei copii, pe de o parte, dar și familia extinsă, cu prințul Charles și soția lui și cu prințul Harry și Meghan Markle.

Într-o a patra fotografie pot fi văzuți și Pippa, sora lui Kate, și soțul acesteia, dar și părinții ducesei de Cambridge și fratele acesteia.

Detaliul de pe perete

Regina Elisabeta și prințul consort Philip nu au fost prezenți la ceremonia religioasă, însă fotografiile sunt clar un tribut adus monarhului în vârstă de 92 de ani. Un detaliu arată clar acest lucru. Într-unul dintre instantanee poate fi văzut pe perete un portret al reginei. Astfel, chiar dacă fizic nu a fost acolo, se poate spune că a fost prezentă într-un fel la botezul strănepotului său.

Cel care a oficiat botezul din 9 iulie a fost arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, care i-a botezat şi pe fraţii mai mari ai lui Louis, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Louis s-a născut pe 23 aprilie 2018, el fiind al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Foto: Twitter/Kensington Palace

Vezi și Le-au dat lacrimile! Ce s-a întâmplat la botezul prințului Louis. Anunțul făcut de palatul Kensington

Citește și: