Învățăturile lui Will Smith despre iubire și căsnicie, la aniversarea a 20 de ani de la nuntă – Vezi și cum arătau ca mire și mireasă|FOTO

Will Smith sfaturi casnicie

În ciuda zvonurilor legate de despărțire sau divorț, nelipsite din tabloide în ultimii ani, Will Smith și soția sa, Jada Pinkett Smith, sunt fericiți împreună și nu au astfel de gânduri. Mai mult, au aniversat recent 20 de ani de căsnicie.

Cu acest prilej, starul din 'Men in black' a postat pe o rețea socială o fotografie de la nuntă, scriind și câteva cugetări proprii, lucruri învățate pe propria piele din momentul în care a pășit 'naiv' spre altar cu cea care avea să-i dăruiască doi copii.

'În urmă cu 20 de ani ne țineam de mâini și mergeam naivi către altar. Iată ce am învățat de atunci', a scris el la exact 20 de ani de la nunta din 1997.

'Iubirea e ca grădinăritul. Am învățat să mă concentrez pe a te ajuta să înflorești, să te transformi în ceea ce vrei să fii (în ceea ce-ți e menit să fii)… în loc să îți cer să fii ceea ce ego-ul meu fragil are nevoie ca tu să fii', a scris el online către toți fanii.

A adăugat apoi: 'Am învățat să mă bucur atunci când îți hrănesc visurile… Asta în loc să ma lupt cu tine pentru a-mi satisface nevoile egoiste'.

'Am învățat că iubirea înseamnă să asculți. A iubi înseamnă a dărui. Iubirea înseamnă libertate. La multi ani, regina mea!', a mai scris Will Smith, ajuns la 49 de ani.

Și nu e nicio îndoială că actorul își adoră soția. Recent, acesta a postat mai multe fotografii ;i chiar o ]nregistrare cu Jada, afirmând că e îndrăgostit de noua ei tunsoare, care amintește de 1989.

I love her new cut, I had to show yall

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

sotie Will Smith tunsoare

Deși n-ai crede, între cele două fotografii e o diferență de 28 de ani!

Vezi și Vedete mici de înalțime, dar cu un sex-appeal fără limite. Jada e una dintre ele Galerie foto

Citește și: