Whitney Houston nu era o sfântă. Și-a înșelat soțul cu un cântăreț celebru și nu numai

Whitney Houston si-a inselat sotul cu Tupac Shakur

Multe lucruri ies la iveală la ani după moartea cântăreței Whitney Houston. Inclusiv faptul că aceasta și-a înșelat de mai multe ori soțul, pe rapperul Bobby Brown. Pe lista celor cu care a comis adulter s-a aflat inclusiv rapperul Tupac Shakur, împușcat mortal în 1996.

Destăinuirea a făcut-o chiar Bobby Brown, într-o carte autobiografică, numită 'Every Little Step'. Potrivit lui Bobby Brown, fosta lui soție a avut relații intime cu Tupac Shakur după o colaborare pe care cei doi au avut-o. Nu a oferit însă detalii.

A spus însă că Whitney, găsită fără viață în cadă, într-un apartament de hotel, în 2012, la vârsta de 48 de ani, a înșelat destul la viața sa, prin patul său trecând 'destui producători și artiști'. Nu l-a numit însă decât pe Tupac Shakur.

Rapperul Tupac Shakur, care a fost ucis la vârsta de 25 de ani, a avut relații cu mai multe femei celebre, printre care și Madonna. Deși pare greu de crezut, el a fost cel care a părăsit-o pe cântăreață, iar culoarea pielii a fost de vină.

'Ție nu-ți face niciun rău carierei să fii văzută cun bărbat de culoare. Dar, în cazul meu, dată fiind imaginea creată, aș dezamăgi jumătate din fani', i-a scris Tupac Madonnei, despărțindu-se printr-o scrisoare.'Poți să înțelegi asta? Nu am vrut niciodată să te rănesc', i-a mai scris rapperul Madonnei.

Artista a recunoscut relația cu el după moartea lui.

Vezi și Whitney Houston era îndrăgostită nebunește de un actor celebru, dar acesta a respins-o. În ziua nunții ei, el a sunat-o să împiedice căsătoria cu Bobby Brown

Citește și: