Divorț șoc în lumea mondenă românească! Era una dintre cele mai frumoase perechi

What's Up divorteaza

După trei ani de căsătorie și multe apariții împreună peste tot, cântărețul What’s Up a anunțat că divorțează de soția lui, Simina.

”Au fost 9 ani frumoşi cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obişnuinţă.

Te iubesc ca om, Simina, îţi mulţumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât şi pentru toate momentele grele din care am învăţat ce nu vrem de la viaţă, dar am crescut”, a scris artistul pagina sa de Facebook.

”Ne aşteaptă o viaţă lungă în faţă, sper să-ţi găseşti sufletul pereche şi să primeşti tot ce n-am putut eu ca bărbat să-ţi ofer”, a continuat artistul, de această dată adresându-i-se celei care i-a stat alături mulți ani.

În final, What’s Up a avut o rugăminte și pentru presă, fani, dar nu numai:P.S.: Rog presa, prietenii apropiaţi, cunoştinţele, fanii şi haterii să nu ne întrebe nimic cel puţin o perioadă, avem nevoie să digerăm şi noi situaţia, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a mai spus acesta.

What’s Up și Simina s-au căsătorit în urmă cu trei ani, nași fiindu-le Andra și Cătălin Măruță.

Cei doi formau o echipă și pe plan profesional, ea fiindu-i manager. Mergeau peste tot împreună, cuvintele duioase erau la ordinea zilei. Nu demult, What’s Up scria pe aceeași rețea de socializare:Ce m-aş face făra tine? Îţi multumesc din suflet pentru fiecare secundă în care alegi să te gândeşti la mine, la ce visez, la ce aberez, tu faci mereu ca totul să facă sens. Te iubesc şi îţi mulţumesc!”.

Vezi și Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat oficial și au făcut partajul. Cu cine a ales fiica lor să locuiască. Actrița este devastată: „Nu pot să zic acum nimic…”

Citește și: