Ingrediente:

● 18 felii mici filé de vițel
● 150 g spanac decongelat
● câteva fire tarhon
● 2-3 frunze salată
● 2 linguri ulei
● 60 g unt
● 2 gălbenușuri
● 200 g smântână
● 200 ml vin alb sec
● 100 g cașcaval ras
● o lămâie
● sare
● piper

1. Carnea porționată se sotează în ulei până își schimbă culoarea.
2. Se topește untul și se adaugă spanacul bine scurs, salata și tarhonul.
Se adaugă vinul și jumătate din cantitatea de cașcaval și se lasă
pe foc 5 minute.
3. Se bat galbenușurile cu sare, piper, smântâna și sucul de lamâie și
apoi se adaugă peste sosul cu vin și spanac.
4. Carnea se aranjează într-un vas de cuptor, se toarnă sosul, se
presară restul cașcavalului și se dă la cuptor pentru 20 de minute.

Sursa foto:Northfoto/Colorise