Ingrediente

  • 500 g carne de vițel
  • 600 g miez de dovleac
  • 3-4 cepe mici
  • o lingură muguri de pin neprăjiți
  • 2-3 crenguțe rozmarin
  • un cub concentrat vită
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • Preparare:

    1. Carnea și dovleacul tăiat
    cuburi se pun într-un vas de
    cuptor.
    2. Se stropesc cu ulei, se presară
    sare și piper și se adaugă cepele
    tăiate în patru sau șase.
    3. Se dau la cuptor pentru
    15 minute, apoi se adaugă
    supa facută din concentrat si
    apă.
    4. Se lasă la cuptor 45 de minute,
    pâna ce carnea și legumele
    sunt fierte, iar zeama a
    scăzut. În ultimele 15 minute
    se adaugă mugurii de pin
    și rozmarinul și se continuă
    prepararea.

    Sursa foto:Shutterstock