Vită cu ciuperci la tigaie

Vită cu ciuperci la tigaie

Este gata in 30 de minute nu iti trebuie mare experienta in bucatarie ca să fie gustoasă!

 

Ingrediente: ● 500 g carne vită ● 2 cepe ● 500 g ciuperci ● 500 ml vin alb sec ● 3-4 linguri ulei ● o foaie dafin ● un ardei iute ● sare ● piper

Mod de preparare: 1. Se călește ceapa tocată în tigaia cu ulei, apoi se adaugă ciupercile curățate și tăiate, după gust. Se lasă până când își evaporă apa ciupercile, apoi se adaugă carnea tăiată cuburi și se mai pune puțin ulei pentru prăjit.

2. Se toarnă vinul, se completează cu apă cât să acopere ingredientele, se pun foaia de dafin și ardeiul iute și se potrivește de sare și piper.

3. Se acoperă cu capac și se lasă să se înăbușe 10 minute, apoi se ia capacul și se lasă la prăjit.