Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal, dar nu se lasă: „O să demonstrez că stăm degeaba în casă”

Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal, dar nu se lasă:   „O să demonstrez că stăm degeaba în casă”

Viorel Cataramă se pare că are probleme cu legea după ce a decis să se infecteze voit cu COVID-19. Poliția a descins la casa milionarului Viorel Cataramă,  unde acesta se află în izolare.

Milionarul s-a ales cu un dosar penal pentru zădărnicire în combaterea bolilor după ce a mers în Bărbulești, într-o localitate din Ialomița cu peste 70 de persoane de infectați.

„E o infracțiune nouă acum, ghilotina oamenilor liberi,  zădărnicirea  combaterii  și răspândirii bolilor. Dacă e să fac pușcărie pentru că am îmbrățișat un bolnav atunci așa să fie. O scoatem din mormânt pe Regina Maria și o băgăm și pe ea la pușcărie, pentru că a făcut exact ce am făcut eu,  cu bolnavii de tifos', a spus afaceristul, la Antena 3.

„Polițiștii care au venit azi au fost de la Poliția Comunitară, foarte politicoși, foarte civilizați. Am comunicat datele pe care mi le-au cerut, pentru că eu trebuie să raportez situația în care mă aflu. Nu sunt în contact cu niciun medic, dar vreau să vă spun că dumneavoastră ar trebui să vă bucurați ca experimentul meu o să reușească și o să demonstrez că stăm degeaba în casă și am falimentat România degeaba', a mai spus Viorel Cataramă.

Cu toate acestea, Viorel Cataramă susține că se simte bine. „Sunt anumite elemente care îmi atrag atenția, dar eu cred că deocamdată sunt în parametri normali și nu am de ce mă teme', a spus Viorel Cataramă, luni.

Citește și: