Viorel Bogăteanu a lansat hitul anului 2020 – ”Masca vieții” (P)

Viorel Bogăteanu a lansat hitul anului 2020 - ”Masca vieții” (P)

Viorel Bogateanu, liderul si solistul tarafului cu acelasi nume a lansat  HITUL ANULUI 2020 , MELODIA MASCA VIETII , o productie marca YAYA PRODUCTION .

Melodia si videoclipul sunt produse inedite ale solistului, care se bucura deja de un mega succes din partea fanilor.

Totodata, va informam ca Viorel Bogateanu a lansat  SUPER OFERTA ANULUI 2020 PENTRU NUNTI SI ALTE EVENIMENTE SPECIALE : LUNA DE MIERE GRATIS LA ROMA ! Pentru toate evenimentele 2020 contractate cu taraful Viorel Bogateanu veti primi gratuit luna de miere la Roma si  discount special pentru al doilea eveniment contractat.

In data de 12 IANUARIE 202 va asteptam la BERARIA H pentru un concert sensational sustinut de solistul VIOREL BOGATEANU , alaturi de solisti cu renume din Muzica populara romaneasca .

Taraful poate fi gasit in fiecare weekend la Hotel Silver Mountain Resort and Spa din Poiana Brasov , de Craciun, Revelion si Sf Ion 2020.

Pentru informatii si rezervari ne puteti contacta la nr tel 0738.740.222 – Viorel Bogateanu ( lider taraf ), website www.viorelbogateanu.com, facebook : Taraful Viorel Bogateanu, email : viorelbogateanu@gmail.com, YouTube : Viorel Bogateanu.