În China, se spune că femeile cu ochii frumoși, simetrici, la fel de mari și de alungiți vor avea parte de un bărbat atrăgător. Dar femeile cu ochii diferiți, unul puțin mai mic decât celălalt și cu sprâncenele neregulate, vor avea parte de bărbați mai puțin atrăgători. Există o logică aici, nu?

Dar iată și alte secrete care îi ajută pe chinezi să prezică cine și cum va fi viitorul soț al unei femei. Ține cont de linia naturală a sprâncenelor tale, nu de linia pe care ai format-o prin pensare.

Ce secrete dezvăluie sprâncenele despre viitorul soț

Femeia cu sprâncene scurte și groase, aproape drepte vor avea parte de un soț mic de statură, plinuț și deloc îndemânatic. Bărbatul lor va avea însă un ego bine dezvoltat și va încerca să iasă mereu în evidență.

Femeia cu sprâncene lungi, subțiri și arcuite vor avea parte de un soț înalt și zvelt, atrăgător, dar cam vorbăreț și lăudăros.

Cine are sprâncenele neregulate, una puțin mai sus decât cealaltă, va avea un bărbat certăreț, cu patima băuturii și prea puțin interesat de familie și de copii.

Linia sprâncenelor, indicii despre căsnicie

Dacă linia sprâncenelor este ridicată spre vârf și se îndepărtează de coada ochiului, viitorul soț va fi un bărbat atrăgător, dar temperamental și imprevizibil, cu care nu va fi ușor să conviețuiești.

Dacă sprânceana coboară spre obraz și se apropie de coada ochiului, vei avea parte de un bărbat molcom, răbdător, familist, dar mai puțin descurcăreț în viață.

Dacă sprâncenele sunt groase la început și se subțiază spre coada ochiului, viitorul soț poate fi un bărbat zvelt, inteligent și creativ, lângă care vei avea o viață colorată și prosperă. Problema este că acest bărbat va fi mai greu de păstrat, dacă îi fug ochii după alte femei.

Dacă sprâncenele sunt subțiri pe toată linia lor, viitorul soț nu va fi un bărbat descurcăreț, tu vei duce tot greu căsniciei și nici nu va fi un tată prea bun pentru copiii voștri.

foto: 123rf.com