Victoria’s Secret, decizie fără precedent! Spuneau că nu vor face niciodată asta și, surpriză!

Victorias Secret a angajat primul model transgender

Deși până acum celebra casă Victoria’s Secret anunța că nu va angaja niciodată un model transgender, sub presiunea opiniei publice a făcut pasul.

Modelul brazilian Valentina Sampaio, născută bărbat, în vârstă de 22 de ani, a devenit angajată a casei. 'Niciodată să nu te oprești din visat!', a scris aceasta pe Instagram.

Valentina era deja cunoscută în industrie, în 2017 apărând pe coperta Vogue.

În noiembrie anul trecut, un director al casei declara că niciodată Victoria’s Secret nu va angaja modele supraponderale sau transgender, așa cum procedează alte case. Declarația lui Ed Razek a fost aspru riticată inclusiv de vedete ca Rihanna. În final, Ed Razek a fost nevoit să ceară scuze public.

Revenind la Valentina, aceasta a declarat că niciodată nu s-a simțit discriminată. Mama ei, profesoară, și tatăl, pescar, i-au respectat decizia luată de la vârsta de 8 ani. Au dus-o la psiholog și acesta a înțeles imediat că avea de-a face cu un transgender.

La vârsta de 12 ani a cerut să i se spună Valentina, un nume pe care îl auzise i s-a părut frumos.

Decizia casei vine într-un moment în care vânzările au scăzut foatre mult, ceea ce înseamnă că Victoria’s Secret a pierdut conexiunea cu publicul, clienții săi. Mai mult, a renunțat la show-ul său anual grandios. Era, prin urmare, momenntul să facă o schimbare.

Vezi și Unul dintre cele mai cunoscute modele ale casei Victorias Secret s-a retras după 20 de ani. Momentul a fost emoționant | VIDEO

Citește și: