Victor Rebengiuc şi Luminiţa Gheorghiu, readuși împreună în „Aferim”

Victor Rebengiuc şi Luminiţa Gheorghiu, readuși împreună în

Marii actori Victor Rebengiuc și Luminiţa Gheorghiu joacă din nou împreună pe marele ecran, la nu mai puțin de 30 de ani după lungmetrajul „Moromeţii”, de Stere Gulea.

Victor Rebengiuc și Luminița Gheorghiu joacă acum în „Aferim”, supranumit cel mai aşteptat film românesc al anului și regizat de Radu Jude. Recent, ”Aferim” a primit trofeul Ursul de Argint pentru regie la Festivalul Internaţional de la Berlin, iar în cinematografe va fi lansat pe 13 martie.

„Mă bucur că am lucrat cu Radu Jude. A fost o întâlnire foarte plăcută, o revenire în prezent şi o aducere aminte de la colaborarea cu el pe platourile de la «Moartea domnului Lăzărescu», unde Radu a fost asistent de regie. M-am bucurat foarte tare când mi-a spus că voi juca împreună cu Victor Rebengiuc cu care m-am simţit foarte bine şi abia aştept o nouă provocare din partea lui Radu, o nouă partitură pentru mine şi Victor”, a declarat Luminiţa Gheorghiu.

„Am fost foarte fericit că mi s-a oferit ocazia să joc din nou cu Luminiţa, partenera mea minunată din «Moromeţii» şi am înţeles că Radu Jude a dorit să aducă un omagiu filmului lui Stere Gulea prin acest scurt şi dur moment din filmul «Aferim». Sunt fericit că în argintul «Ursului» se găseşte o fărâmă din prestaţia mea şi a Luminiţei”, a afirmat Victor Rebengiuc.

Credit: Mediafax

Loading...