Veștile rele se țin lanț de Shakira. O braziliancă îl vrea pe Gerard Piqué, în patul ei

Veștile rele se țin lanț de Shakira. O braziliancă îl vrea pe Gerard Piqué, în patul ei

Suzy Cortez, un model brazilian a declarat  într-un tabloid că-și dorește o noapte plină de pasiune cu celebrul fotbalist spaniol, Gerard Piqué, soțul cântăreței columbiene  Shakira.

 

Zvonurile despre o eventuală despărțire între Shakira și PIque se pare că le bucură pe unele reprezentante ale sexului frumos. Este cazul și unei brunete sexy, pe nume Suzy Cortez, câștigătoarea titlului de Miss BumBum 2015.

Deși este o admiratoare înfocată a lui Lionel Messi, pentru care s-a pozat fără haine pentru a-l convinge să nu plece de la F.C. Barcelona. Suzy a recunoscut că și-ar dori să-l aibă în patul ei pe Gerard, măcar și o noapte. „Dacă ar fi să aleg pe cineva cu care să-mi petrec o noapte, l-aș alege pe Piqué”, a spus controversatul fotomodel.

Citește și: Încă o despărțire în showbizul românesc. O îndrăgită prezentatoare TV e din nou singură

Suzy Cortez a câștigat concursul Miss BumBum, în 2015

Suzy Cortez a devenit cunoscută drept Miss BumBum după ce a câștigat ediția 2015 a competiției din Brazilia privind femeile cu cele mai frumoase fese din lume. Suzy Cortez este o susținătoare înflăcărată atât a lui Messi, cât și a echipei F.C. Barcelona.

 

În ultima vreme s-a scris despre Shakira și Pique că au probleme în mariaj, și se pare că de atunci mai multe femei au început să-i dea târcoale folbalistului.  Celebra cântăreață columbiană se confruntă și cu probleme de sănătate. Ea a fost operată din cauza unei hemoragii pe corzile vocale.

Citește și:

 

Loading...