Vești uluitoare despre celebra actriță de telenovele Adela Noriega după ce s-a scris că are cancer. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț

Vești uluitoare despre celebra actriță de telenovele Adela Noriega după ce s-a scris că are cancer. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț

Adela Noriega este una dintre cele mai iubite actrițe din Mexic, celebră și în  România, cu rolurile ei din „Guadalupe” , „Amor real” sau „Focul iubirii”. După o pauză în carieră de aproape 10 ani și mai multe probleme de sănătate, marea actriță se gândește să revină pe micile ecrane.

Dezvăluirea a fost făcută de actorul Fernando Carrillo, care i-a fost partener în film și în viața reală, în urmă cu 21 de ani, pe vremea când jucau în telenovelă „Maria Isabel”.

Acesta a dezvăluit că încearcă să o convingă să joace alături de el într-un nou film, pe care vrea să-l lanseze în SUA, și chiar s-au întâlnit să negocieze întoarcerea ei în actorie.

„Am vorbit cu ea și vrea să revină. Mă gândesc că dacă vom lucra din nou împreună va ieși ceva incrdibil. Mi-aș dori foarte mult să fac o nouă telenovelă cu ea sau un film pentru piața din SUA.  Poate o conving să facem un film împreună. Mereu mă gândesc la ea pentru orice personaj. Acum lucrez la un film, intitulat „La mejor amiga de mi hija” (n.r. –Prietena cea mai bună a fiicei mele), care ar putea să ajungă numărul 1 în box-office-ul american”, a declarat actorul venezuelean.

Citește și: Thalia a fost dusă de urgență la spital. Celebra cântăreața mexicană a fost găsită inconștientă în casă. Care e starea ei

Fernando Carrillo a cerut-o în căsătorie

Fernando Carrillo, care a jucat și cu Thalia, în filmul „Rosalinda”, în 1999, a mărturisit că a ținut legătura cu Adela. Ei au vorbit prin mesaje pe Twitter. Mai mult, el a dezvăluit că în urmă cu 20 de ani a fost atât de îndrăgostit de Adela Noriega, încât a cerut-o și de soție, dar actrița l-a refuzat.

„O iubesc. O iubesc foarte mult. Va fi pentru totdeauna Maria Isabel a mea. Este o femeie misterioasă și foarte frumoasă și  o iubesc foarte mult”, a spus Fernando.

„M-am îndrăgostit de Adela și am cerut-o în căsătorie. Mi-a furat inima în Maria Isabel. L-am luat pe fratele ei Alejandro în Los Angeles, în Beverly Hills să-i cumpăr un inel de logodnă, dar ea m-a refuzat”, a mai spus celebrul actor într-o emisiune la radio.

Citește și: Kate Middleton, aspru criticată pentru o rochie purtată la un banchet: ”Jur că aveam și eu așa ceva în 1989…”

Sora ei a confirmat că are probleme de sănătate

Întrebat dacă el crede că mai are o a doua șansă cu Adela, acesta a precizat că actrița este foarte fericită acum și e dedicată familiei ei.

„Planul lui Dumnezeu este precis și perfect. Știu că ea este foarte bine acum, este foarte fericită și foarte stabilă. Întotdeauna a fost foartă dedicată familiei ei”, a mai spus Fernando.

Vestea vine la doar câteva luni după ce s-a scris că Adela Noriega ar fi fost diagnosticată cu cancer și se află internată într-o clinică de top din Europa. Sora ei a negat informația, precizând că într-adevăr starea de sănătate a surorii ei este delicată, dar, din fericire, nu are cancer.

„Prieteni, colegi și fani ai surorii mele, Adela Noriega,  vrem să dezmințim informația că sora mea ar fi bolnavă de cancer. Da, starea ei este delicată, dar mulțumesc lui Dumnezeu că nu este cancer!”, a scris Reyna pe contul ei de Twitter.

Adela Noriega nu este activă pe rețelele de socializare și-n ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor. Totuși, în istoricul familial există cazuri de cancer. Mama sa a murit de cancer în 1995.Cu toate acestea, sora ei nu a negat și faptul că Adela urmează un tratament într-o clinică din Europa. Noriega este una dintre cele mai iubite actrițe din Mexic, fiind supranumită „regina telenovelelor”. În anii `90, făcea senzaţie cu modul în care arăta,fiind considerată o femeie superbă. Ea a cucerit și publicul din România, cu rolurile ei din „Guadalupe” , „Amor real” sau „Focul iubirii”, însă a decis să se retragă de pe micile ecrane și a renunțat la actorie.

Citește și:

Loading...