Și asta, după ce a fost scos din nou la iveală un interviu video în care răspunde acuzațiilor că și-a bătut fosta iubită, celebra actriță Aishwarya Rai, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Filmulețul s-a viralizat din nou, iar mai multe femei critică răspunsul starului de la Bollywood, pe care îl consideră ridicol. Povestea de dragoste din Salman Khan și Aishwarya Rai a fost una dintre cele mai controversate din India, întrucât pe vremea când formau un cuplu erau cei mai iubiți actori de la Bollywood.

Aishwarya Rai s-a despartit de Salman Khan in 2002

Presa a scos la iveală cele mai urâte detalii din relația lor.  Aishwarya  a dezvăluit, la un moment dat, în 2002, că Salman a abuzat-o fizic și ea s-a dus a doua zi la munca ca și cum nu s-a întâmplat nimic. „Mi-a vorbit urât și credea că îl înșel cu colegii mei de platou. Au fost vremuri când Salman m-a abuzat fizic, dar nu mi-a lăsat urme și am putut să mă duc la muncă ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a povestit Rai, precizând că starul avea probleme cu alcoolul.

Citește și: E însărcinată cu primul copil. Celebra actriță este în culmea fericirii

 

Salman Khan este criticat de fani

La scurt timp, după ce s-au despărțit, Salman a răspuns acestor acuzații, iar reacția lui a iscat controverse iar în India, în contextul mișcării #MeToo.

„Nu am lovit-o niciodată. Am devenit emoțional și m-am rănit pe mine. Mă dădeam cu capul de pereți, dar nu am putut niciodată da în altcineva.  Da, acum această femeie spune că am dat în ea. Vreau să spun că a venit o jurnalistă, Prabhu Chawla, care m-a întrebat acest lucru în urmă cu mult timp, așa că am surprins-o dând un pumn în masă, iar masa efectiv s-a rupt. Adică, dacă lovesc pe cineva,  la miljoc este evident o ceartă la care mă enervez și dacă mă duc să-i dau una îi dau cu toată puterea și nu cred că ar supraviețui. Dacă aș fi lovit o femeie, ea nu ar fi supraviețuit loviturii”, a spus actorul.

Fanii au început acum să comenteze declarația lui Salman, iar mai multe persoane i-au cerut lui Rai să iasă în față și să-și spună povestea. „Aishwarya Rai, te rugăm, să vorbești, în public. Noi te vom susține. Suntem pregătiți să aflăm adevărul de la tine #suntalăturideaishwarya #MeToo #MeTooIndia” ,  „Sunt curios dacă mișcarea #MeToo din India îi va atinge și pe bărbați ca Salman Khan, care sunt protejați de familie  și au putere în industrie de decenii”, „Într-o postare pe Twitter Salman spunea că o susține pe Tanushree Dutta (care acuza un actor de agresiune sexuală). Apreciem sprijinul, dar tu ai uitat când ai lovit-o pe Aishwarya Rai”,   au scris revoltați internauții.

 

Aishwarya Rai  și Salman Khan au început o relație în 1999 când filmau împreună pentru pelicula „Hum Dil De Chuke Sanam”, și s-au despărțit în 2002 cu mare scandal. Se pare că Salman ar fi cerut-o în căsătorie, dar Aish a refuzat, spunând că nu este pregătită să facă acest pas. Deși la început au fost îndrăgostiți nebunește, astăzi cei doi nici nu-și mai vorbesc.

 

Citește și: