Iurie Dondiuc, directorul Spitalului Nr 1 din Chișinău, unde a fost dusă fetița de doar 20 de zile, a confirmat că aceasta se află în șoc.

„Există un şoc desigur, micuţa are nevoie de mamă, de căldura maternă şi de alimentaţie respectivă. Copilul acum se află într-un şoc, iar noi trebuie să facem tot posibilul ca fetița să treacă peste acestă perioadă. La copil are acces bunica, mama femeii decedate care împreună cu personalul secţiei îngrijesc nou-născutul~, a spus Iurie Dondiuc pentru Publika.md.

„Micuţa a fost transportată în spitalul nostru de către organele abilitate care au găsit nou-născutul la locul tragediei. A fost internată în cadrul secţiei şi a fost examinată. S-a constatat că copilul de avea 20 de zile şi este sănătos. Concomitent s-a solicitat implicarea specialiştilor de la Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului şi a fost emisă o decizie de transfer a nou-născutului în centrul de plasament şi reabilitare pentru copii de vârstă fragedă, până la luarea unei hotărâri despre tutela acestu copil. Pe parcurs au apărut unele mici probleme privind trecerea de la alimentaţia naturală la cea artificială, micuţa va mai fi ţinută în plasament până va depăşi perioada de adaptare” a spus Iurie Dondiuc, directorul Spitalului Nr 1 din Chişinău, pentru Publika.md

A fost înjunghiată mortal în gât de propriul soț

Cunoscutul model a fost găsit fără suflare de anchetatori în apartamentul în care locuia cu soțul său, un medic stomatolog renumit, pe nume Alexei Mitachi. Ea avea gâtul tăiat. În altă cameră, polițiștii au găsit copilul celor doi, care a venit pe lume în urmă cu trei săptămâni. Bebelușul a fost dus de urgență la un spital din Chișinău și a fost transferat într-un centru de plasament.

Anastasia Cecati  era cunoscută ca actriţă, fotomodel şi cântăreaţă. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în „Las Fierbinți”. Ea a avut o foarte scurtă apariție într-un episod al celebrului serial.

 

Citește și: