Vești noi despre starea de sănătate a lui Shannen Doherty, după ce ultimele rezultate ale analizelor au fost îngrijorătare: „Cancerul este o fiară…”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Shannen Doherty, după ce ultimele rezultate ale analizelor au fost îngrijorătare: „Cancerul este o fiară…”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Shannen Doherty, după ce ultimele rezultate ale analizelor au fost îngrijorătare. Celebra Brenda din Beverly Hills  a trecut printr-o adevărată sperietură săptămâna trecută după ce cele mai recente analize nu i-au ieșit bine.

Actrița a anunțat pe contul ei de Instagram că  la un an de când s-a vindecat de cancer, un marker tumoral i-a ieșit din nou ridicat și va fi supusă unor investigate amănunțite pentru cancer. Însă,  celebra Brenda din „Beverly Hills 90210' poate răsufla acum ușurată, după ce medicii au anunțat-o că potrivit noilor analize, cancerul este încă în remisie.

„Încă în remisie. Îmi imaginez că o să mă îngrijorez întotdeauna într-o anumită măsură, dar cred că ne îngrijorăm cu toții de ceva. Cancerul este o fiară care ne schimbă. Pe mine, m-a schimbat în multe moduri frumoase. Dar, de asemenea, mi-a dat un nou nivel de îngrijorare. Totul este de înțeles. (…) Mulți dintre voi m-ați ajutat cu cuvintele, rugăciunile și sprijinul vostru. M-ați ajutat să găsesc calea pe care am urmat-o și continui să merg și vă sunt pe vecie recunoscătoare pentru asta. Nu pot decât să sper că v-am ajutat. Multă dragoste pentru voi toți. # Remisiune #', a scris Shannen.

Citește și: Prințul William tocmai a dezvăluit sexul copilului. Uite cum i-a scăpat porumbelul

Boala a intrat remisie în aprilie 2017

Shannen Doherty (45 de ani), actriţa care a interpretat-o pe Brenda în popularul serial „Beverly Hills 90210', s-a luptat timp de doi ani cu o formă severă de cancer la sân. Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015, iar în mai puțin de un an, tumoarea i s-a extins și în sistemul limfatic. Boala a intrat în remisiune din 28 aprilie 2017, iar actrița a trecut prin noi operații pentru reconstrucția sâniilor. De când a primit minunata veste, Shannen s-a schimbat total.

Citește și: