În urmă cu o săptămână, Florin Busuioc a suferit un infarct, după un spectacol susținut la Craiova. A fost resuscitat de trei ori de un echipaj SMURD, iar apoi a fost dus de urgență la Spitaluld e Urgență din Craiova, unde a fost operat imediat.

 

Ulterior, celebrul actor a fost transferat cu un elicopter la spitalul Fundeni din București. Starea omului de televiziune este, în acest moment stabilă, dar medicii iau în calcul să îi monteze un al doilea stent, pentru siguranță totală. Însă, doctorii vin și cu vești bune, potrivit Wowbiz.ro.

Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă. Deși în primele ore ale internării, prezentatorul s-a simțit foarte rău, și a avut o stare letargică, în special din cauza medicamentaţiei, se pare că acum se simte mult mai bine și chiar a început să vorbească normal.

Citește și: S-a aflat cine este cel mai popular membru al familiei regale britanice. E prima dată când ocupă locul 1 în top

Florin Busuioc ar putea fi externat în curând

În aceste momente, Florin Busuioc se află în continuare în spital, într-un salon normal. Dacă starea lui va continua să se îmbunătățească, sunt șanse mari să fie externat în curând. „Busu a depăşit momentele grele, de aceea, a şi fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că, în curând, va fi şi externat”, au dezvăluit apropiați ai bărbatului pentru Wowbiz.

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic marţi, 6 noiembrie, în jurul orei 21.30, după un spectacol la Filarmonica din Craiova. Actorul jucase într-o piesă de teatru, iar la finalul spectacolului a spus că nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit. Imediat colegii au sunat la 112. Şase apeluri s-au dat, unul după altul.  Medicii de la SMURD au venit la locul incidentului și au reuşit să-l resusciteze.  După ce pacientul a ajuns la Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean din Craiova, medicii au stabilit că trebuie de urgenţă operat. Florin Busuioc a fost transferat miercuri cu un elicopter SMURD la  Spitalul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu”, din Fundeni. 

Citește și: