Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat un filmulet pe contul sau de Instagram, în care apare alături de baiețelul lui Mr Pink,  cu care se plimba de mână. „Cu fiul nostru la o plimbare:”  sunt cuvintele care însotesc videoclipul. Însă, imaginile scot la iveală și un alt secret al vedetei, care a fost remarcat imediat de fani.Pesemne, Monica când a scris fiul nostru, nu s-a referit doar la băiatul lui Mr Pink, ci probabil și la copilul pe care îl în burtică. Sarcina Monicăi pare să fie destul de avansată, întrucât burtica de gravidă este vizibilă și nu o mai poate ascunde, în ciuda rochiței lărguțe.

„Deci din acest video îmi dau seama că ești însărcinată și o să aveți un băiețel. Daca e așa să ai o sarcină ușoară și să profiți din plin de aceste momente unice”, „Să fiți Fericiți Monica și să dea Dumnezeu să fiți mereu uniți si Fericiți si nimic să nu vă stea în cale”, „Se vede burtica”, sau „Monica,  mi se pare mie sau chiar ești însărcinată?”, au fost câteva dintre reacțiile faniilor.

Moni ți Mr Pink formează un cuplu de cinci ani, iar din imaginile postate de Monica Gabor se vede că ea este faorte îndrăgostită de celebrul om de afaceri.

Citește și: