Veste neașteptată! Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți de gemeni

Veste neașteptată! Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți de gemeni

Enrique Iglesias (42 de ani) și Anna Kournikova au devenit părinți.  Potrivit TMZ, fosta jucătoare de tenis, în vârstă de 36 de ani , a născut gemeni, un băiat și o fată.

 

Cei doi copii, pe nume Nicholas and Lucy, au venit pe lume weekendul trecut, în Miami, Florida. Fosta sportivă a născut la un spital privat, iar celebrul artist i-a fost alături.

Anna Kournikova  și  Enrique Iglesias au ținut sarcina secret, potrivit DailyMail, iar vestea a uimit pe toată lumea. Nimeni nu a știu că cei doi se pregătesc să devină părinți. Cântărețul și iubita acesteia sunt foarte secretoși când vine vorba de relația lor, motiv pentru care au existat multe speculații despre o posibilă despărțire. Însă, ei, de fapt, erau ocupați să își întemeieze o familie.

Citește și: Serena William are probleme cu fetița ei, Alexis Olympia: „Îmi rupe inima'

Ei formează un cuplu din 2001

Cei doi  formează un cuplu din 2001, după ce s-au cunoscut la filmările unuia dintre videoclipurile cântărețului (Escape).

Enrique Iglesias, născut pe 8 mai 1975, la Madrid, este al treilea copil din primul mariaj al lui Julio Iglesias. Şi-a început cariera în 1995. Cu zece albume lansate până în prezent, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii, 13 piese pe primul loc în topurile Billboard Dance, Enrique Iglesias este cel mai bine vândut artist latino în Marea Britanie şi cel mai bine vândut artist internaţional în India.

Citește și: