Veste bombă: Prințesa Diana s-a iubit cu un cântăreț celebru!

Printesa Diana Bryan Adams

Ani buni au existat zvonuri că artistul Bryan Adams, celebru în anii 80 – 90, a avut o relație cu prințesa Diana. Mai mult, fostul majordom al Dianei, Paul Burrell, declara recent că obișnuia să-l ajute pe cântăreț să se furișeze în Palatul Kensington, la Lady Di.

Mai mult, și o fostă iubită a lui Bryan Adams, Cecilie Thomsen, a declarat că acesta a avut o aventură cu 'prințesa inimilor'. 'Știam că Diana a avut o aventură cu Bryan', a declarat ea.

'Bryan îl știa pe Paul Burrell foarte bine. Paul făcea parte din anturajul apropiat al lui Bryan. El este și cel care i-a făcut cunoștință lui Bryan cu Diana', a mai declarat aceasta. 'Relația mea cu Bryan a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar aventura lui Bryan cu Diana cu siguranță nu a făcut-o mai ușoară', a mai spus Cecile.

Piesa care spune totul

De altfel, în 1984 Bryan a lansat o melodie numită 'Diana', unde se pare că mărturisește dragostea pentru prințesă. 'Prima oară când te-am văzut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai apărut pe ecranul televizorului meu. Știam că trebuia să fii a mea. Ziua în care te-ai căsătorit cu el – Aproape că mi-am pierdut mințile' – acestea sunt doar câteva dintre versurile din piesa 'Diana'.

'Nu mă furișam, pur și simplu intram în palatul Kensington'

Dar ce spune Bryan Adams legat de această presupusă relație? Într-o emisiune recentă, gazda sa, Andy Cohen, a atacat frontal subiectul: 'Sunt multe zvonuri că tu și prințesa Diana ați avut o legătură romantică. Majordomul ei spunea că obișnuia să te ajute să te furișezi în Palatul Kensington. Cum ai caracteriza relația pe care ai avut-o cu prințesa Diana?'.

Iar Bryan Adams a replicat: 'Prieteni foarte buni. Și nu mă furișam, pur și simplu intram'.

Gazda emisiunii ' Watch What Happens Live' a insistat. 'Prieteni cu beneficii (care fac sex – n. red.)?', la care cântărețul a răspuns: 'Mmm, era… eram buni prieteni'.

Se pare că nu vom ști niciodată întreaga poveste, dar e clar că între cei doi a fost mai mult decât o frumoasă prietenie.

Vezi și Prințesa Diana avea un simț al umorului greu de potolit. Uite ce supriză i-a făcut prințului William când a împlinit 13 ani. Bietul băiat era roșu ca racul!

Citește și: