”O veșnicie și o zi” de Jill Shalvis. Se vor iubi sau nu o eternitate?

”O veșnicie și o zi” de Jill Shalvis. Se vor iubi sau nu o eternitate?

Se cunosc de câteva minute, dar vor să rămână împreună 'O veșnicie și o zi'. Nu același lucru se întâmplă și în această carte, dar eroii ajung să cunoască iubirea pe neașteptate. Dragostea poate să apară fulgerător, arată noul roman al lui Jill Shalvis din seria Lucky Harbor.

Citește și: Află ce cărți romantice anunță primăvara în acest an!

'O veșnicie și o zi' începe azi

Grace nu s-a gândit niciodată că va începe o nouă viață de la zero. A pierdut totul, iar soarta a adus-o în Lucky Harbor. Și-a găsit o slujbă temporară și plimbă câinii medicului Josh Scott. Acesta lucrează la spitalul de urgență și este foarte ocupat. În ziua în care dădaca nu apare la lucru, Grace se transformă în bona copiilor săi nu tocmai cuminți. În curând, tânăra va ajunge să se joace de-a familia cu acest sexy tată singur… Când atâția oameni depind de el, Josh nu are timp pentru nimic altceva decât pentru muncă și familie. O soție instant pare să fie tot ce are nevoie. Grace cea blondă, drăguță, care se înțelege minunat cu câinele și cu copiii lui pare să fie soluția ideală. Dar oare va dura?

Citește 'O veșnicie și o zi' de Jill Shalvis pentru a vedea ce viitor are cuplul Grace – Scott. Cartea apare vineri, 22 martie, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Liberatatea pentru femei. Este o lectură perfectă pentru acest început de primăvară.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com