De ce a murit până la urmă solistul trupei Prodigy? Verdict șoc: Probele care conduc către ipoteza sinuciderii sunt insuficiente!

verdict in cazul mortii lui Keith Flint

La mai bine de două luni de la moartea fulgerătoare a solistului trupei Prodigy, Keith Flint, la numai 49 de ani, rezultatele anchetei arată că,  deşi muzicianul s-a spânzurat, probele care să susţină ipoteza sinuciderii sunt insuficiente.

Un verdict șoc, pentru că deși moartea sa nu a trezit suspiciuni, nu se știe nici acum dacă artistul chiar a vrut să se sinucidă.

Testele toxicologice au arătat că artistul a luat droguri înainte de a muri. În organismul lui Flint au fost găsite cantităţi nespecificate de cocaină, alcool şi codeină, potrivit unui raport al medicului legist.

Cu toate acestea, însă, nu sunt suficiente probe care să arater că acesta chiar a vrut să se sinucidă.

„Nu vom şti niciodată ce avea de gând atunci”, a declarat medicul legist Caroline Beasley-Murray. „Luând în considerare toate circumstanţele, nu cred că sunt suficiente probe”, a explicat aceasta.

Keith Flint a fost descoperit decedat în dimineaţa zilei de 4 martie, de medicii şi poliţiştii chemaţi la locuinţa sa din Dunmow, Essex. Ulterior, a ieșit la iveală faptul că artistul suferea de pe urma despărțirii de soția sa. Cu toate acestea, ultimele sale zile de viață nu anunțau un astfel de episod. Muzicianul participase la un maraton și părea că se bucura de viață.

Vezi și Cum s-a sinucis solistul trupei Prodigy. Înainte să moară și-a implorat soția să vină acasă

Citește și: