Vedetele spun care sunt mai ciudate locuri în care au făcut sex. Și unele sunt chiar bizare!

vedetele spun unde au facut sex in locuri publice

Ai visat vreodată să faci sex într-un loc bizar? Nu ești singurul. Și vedetele au astfel de gânduri, pe care, uneori, le mai pun și în practică.

Gerard Butler, de exemplu, a recunoscut că a făcut sex atât pe un vulcan, cât și pe un ghețar. Dacă pe vulcan a fost cu adevărat fierbinte, pe ghețar nu a mai fost la fel de distractiv, mai ales când posteriorul său a atins gheața.

Ashley Graham a declarat într-o emisiune că s-a întâmplat să facă sex în ocean, de Anul Nou.

La capitolul locuri ciudate în care a făcut sex, John Legend numește un vestiar unde s-a iubit cu soția lui, modelul Chrissy Teigen.

Însă, întrebată și ea care e cel mai ciudat loc în care a făcut sex, Chrissy a menționat avionul. Și nu la baie, așa cum te-ai putea aștepta, ci chiar pe scaun, sub pătură. Partener îi era tot soțul, cel cu care are doi copii mici.

Jennifer Lopez admite că a făcut sex într-un balcon, iar actorul Liev Schreiber pe un feribot.

Jada Pinkett Smith își amintește că, la începuturile relației sale cu Will Smith s-a întâmplat într-o limuzină. Nu au mai ajuns la eveniment, pentru că, la finele reprizei de sex, aproape că nu mai avea machiaj pe față.

Actrița Zoe Saldana a făcut sex în tren, între vagoane, iar Charlie Sheen, care a trecut prin patul a mii de femei, a avut relații intime în liftul din Turnul Eiffel.

Vezi și Viața amoroasă fabuloasă a lui Naomi Campbell: Ce bărbați faimoși i-au trecut prin pat

Citește și: