Vedetele s-au întrecut în poze și urări de 1 Iunie: „Copiii noștri sunt tot ce nu credeam că suntem în stare să fim sau să facem”

Vedetele s-au întrecut în poze și urări de 1 Iunie: „Copiii noștri sunt tot ce nu credeam că suntem în stare să fim sau să facem”

Astăzi, de 1 iunie, ziua copiilor, vedetele s-au întrecut în poze și urări pentru copiii lor și nu numai. Iată mai jos câteva dintre postările vedetelor pentru această sărbătoare.

„La mulți ani copiilor noștri, la mulți ani copiilor din noi!', a scris Andreea Marin, alături de o poză, în care o ține în brațe pe Violeta.

 

„La mulți ani copiilor din lumea întreagă! #sofia &#noah', a scris și Andreea Bănică.

„La mulți ani, copil bun!La mulți ani, copilărie!', a scris și Elena Gheorghe, într-o imagine în care apare alături de fiul ei, într-un costum de baie, ce-i lasă la vedere burtica de gravidă.

 

 

„Azi e despre copii, ai noștri sau ai altora, dar și despre ințelepciunea de a păstra în suflete de oameni mari… copilul din noi, cel care se bucură mereu să descopere VIAȚA! La mulți ani, copii!', a scris și Mihaela Rădulescu, care în urma cu câteva zile a mai făcut o postare despre fiul ei.

„Copiii noștri sunt tot ce nu credeam că suntem în stare să fim sau să facem, ei sunt puterea și slăbiciunea duse la extreme, ei ne pun viața în ordinea adevarata, ei ne fac să alegem fără egoism și ne învață să căutam în noi înșine tot ce avem mai bun, mai de preț, mai luminos… Știu că n-am spus ceva fundamental sau nou, dar cred că asta e cheia cu care ne deschidem cel mai bine sufletul – simplitatea unui gând frumos și real . De mamă mândră, mai ales…Mama lui Ayan', a mai scris jurata de la „Românii au talent'.

„La mulți ani, noup! La mulți ani, copiii mei frumoși și buni! #david #sarah#noah #ava #moise', a scris și Anca Serea.