Vedete părăsite când erau gravide. Iată care sunt bărbații celebri și nemiloși | GALERIE FOTO

Heidi Klum parasita gravida

Realitatea nu e întotdeauna frumoasă și, de cele mai multe ori, viața bate filmul. Nu doar în cazul oamenilor de rând, ci și a celebrităților. Nu puține femei celebre știu ce însemnă să fie înșelate și chiar părăsite când tocmai se pregăteau să fie mame.

 Heidi Klum și Flavio Briatore

Puțini știu despre modelul Heidi Klum că a trecut printr-un astfel de moment. Pe vremea când forma o pereche cu omul de afaceri italian Flavio Briatore și când tocmai aflase că era însărcinată, a fost părăsită fără vreun avertisment de acesta. Mai mult, Flavio a declarat ulterior că a făcut-o fără regrete. Mai mult, în 2015, când a fost întrebat dacă îi lipsește fiica sa, Leni, a spus: 'E greu să-ți lipsească un copil pe care nu îl vezi niciodată. Însă știu că Leni nu e un copil abandonat'. Leni s-a născut în 2004 și a fost adoptată ulterior de cântărețul Seal, cel care i-a fost soț lui Heidi Klum.

Kevin Federline și Shar Jackson

Kevin Federline, dansator care la un moment dat i-a fost soț lui Britney Spears, aflase la sfârșitul lui 2003 că logodnica lui, Shar Jackson, era însărcinată cu al doilea copil. Asta nu l-a împiedicat, însă, la începutul lui 2004, să înceapă o relație cu Britney și chiar să se căsătorească cu ea în luna iunie a aceluiași an. Fosta iubită a născut la o lună după nunta lui Federline. Probabil karma a făcut ca nici mariajul lui Federline cu Britney să nu țină.

 

Tom Brady și Bridget Moynahan

Înainte de a deveni soțul super-modelului Gisele Bundchen, sportivul Tom Brady forma de trei ani un cuplu cu actrița Bridget Moynahan. S-au despărțit în decembrie 2006. O lună mai tarziu, fosta iubită a aflat că era însărcinată. Iar pentru actriță a fost și mai dificil să-l vadă imediat pe Tom Brady cum se mută cu Gisele Bundchen. E drept, în acest caz Tom nu a știut că Bridget era însărcinată când a părăsit-o. Dar nici după ce a aflat nu a contat prea mult. La spital a venit doar după ce Bridget născuse deja.

Denise Richards și Charlie Sheen

În 2003, și Denise Richards și Charlie Sheen s-au despărțit. Actrița era gravidă cu al doilea copil al cuplului, o fetiță, Lola. În documentele de la tribunal se arată că Sheen a făcut presiuni asupra ei pentru a face avort, devenind chiar agresiv cu ea. În acest context, despărțirea a fost, probabil, cea mai bună soluție.

 

Elizabeth Hurley și Steve Bing

Actrița  era de un an și jumătate cu milionarul Steve Bing când a rămas însărcinată. Cum a aflat vestea, acesta a părăsit-o imediat, cerând și un test de paternitate. Surse din anturajul lor au declarat că Bing ar fi făcut presiuni ca actrița să întrerupă sarcina. În 2002 s-a născut Damian, iar testele ADN au arătat că era fiul milionarului. A fost momentul când tatăl a venit cu sume uriașe de bani către fiu, însă Elizabeth nu a vrut să primească nimic. A fost creat un cont în numele lui Damian, în care tatăl depune anual 123.000 de dolari. De bani beneficiază Damian, nu și mama sa

Foto: NorthFoto

Vezi și Și talentate și școlite: Iată care sunt vedetele deștepte de la Hollywood|GALERIE FOTO

Citește și: