Vedete fără machiaj, în izolare. Adevărata față a celebrităților. Machiajul chiar face minuni! (Galerie foto)

Cindy Crawford

Pe covorul roșu sunt răpitoare, dar nu prea stăm să ne gândim că au în spate o armată de oameni care le pregătesc minuțios aparițiile. În viața de zi cu zi, multe vedete arată chiar banal.

Au defectele și imperfecțiunile lor, care zilele acestea au ieșit la iveală. Distanțarea socială, izolarea, a făcut ca, din dorința de a ține legătura cu fanii ori doar din plictiseală, multe vedete să posteze fotografii cu ele așa cum sunt ele acasă, când nu le vede nimeni.

Vedete din prima linie s-au pozat cu ridurile la vedere, arătând o altă față a lor, una necunoscută publicului.

De la Salma Hayek la Cindy Crawford, Hale Berry sau Julia Roberts, vedetele au lăsat deoparte inhibițiile și s-au pozat 100% naturale, în casa lor. În pat, cu animalul de companie în brațe ori chiar în piscină, au arătat fanilor frânturi din viața lor.

Partea 'bună' a pandemiei e că ne-a ajutat să vedem adevărata față a unor persoane pe care le admirăm. Fotografiile din această perioadă ar trebui păstrate într-un seif, pentru că glamour-ul și chiar falsitatea vor reveni în forță după ce restricțiile vor dispărea.

Vezi și La Super Bowl a fost o apariție. Părea cu 20 de ani mai tânără! Dar uite cum arată Jennifer Lopez fără machiaj. 10 ore a durat să fie machiată!

Citește și: