Vedeta TV s-a căsătorit în mare secret! Evenimentul a fost organizat în 48 de ore: „Ești mireasa vieții mele!”

Vedeta TV s-a căsătorit în mare secret! Evenimentul a fost organizat în 48 de ore: „Ești mireasa vieții mele!”

Christian Sabbagh s-a căsătorit religios, în mare secret, sâmbătă. El și partenera lui de viață, Iulia, au mers în fața altarului pentru a-și jura iubire veșnică, dar și pentru a-și boteza băiețelul, Christian Jr.  

 

Christian și Iulia s-au cununat civil în anul 2017. Se pare că totul a fost organizat în mare grabă, iar prietenii cuplului au fost anunțați cu puțin timp înainte de dublul eveniment, potrivit Libertatea.ro.

„Trăim în secolul vitezei, ca atare am decis să ne unim destinele în mai puțin de 48 de ore', a scris jurnalistul în invitațiile de nuntă și botez, luându-și prietenii prin surprindere.

„Ești mireasa vieții mele', „Am cea mai sexy soție', a scris cunoscutul om de televiziune la pozele de la nuntă, pe care le-a pblicat pe rețelele de socializare.

Christian Sabbagh  a devenit tată pentru a patra oară, în luna octombrie a anului trecut. Cuplul mai are un copil împreună, o fetiță pe nume Anais în vârstă de aproape doi ani. Ştiristul de la Kanal D mai are doi copii din fosta căsătorie, pe Yasmine şi Edi.
Citește și: