O renumită vedetă TV s-a căsătorit în Grecia! I-a făcut soției o serenadă la nuntă din Lady Gaga | VIDEO

Paul Nassif s-a casatorit

Renumitul medic-vedetă Paul Nassif, cel care face pereche cu medicul Terry Dubrow în emisiunea 'Botched', una unde sunt realizate operații estetice ce par aproape imposibile, s-a căsătorit cu aleasa sa, Brittany Pattakos.

Mirele, în vârstă de 57 de ani, și mireasa, de numai 28 de ani, au anunțat că sunt deschiși ideii de a avea copii. Asta, deși Nassif, care a mai fost o dată căsătorit, are deja trei băieți.

La nuntă, celebrul mire i-a făcut o serenadă miresei sale, cântându-i Always Remember Us This Way', melodie interpretată de Lady Gaga și care e inclusă în coloana sonoră a filmului 'A star is born'.

Cei doi au amintiri extremd e frumoase pe această melodie, fiind și prima pe care au dansat-o împreună.

La nunta celor doi au venit doar 65 de persoane, pentru că aceasta a avut loc în Grecia. Cei doi s-au cununat religios la o biserică ortodoxă, după care au rămas să-și facă luna de miere acolo.

Fosta soție timp de 10 ani a lui Nassif, Adrienne Maloof, vedetă a serialului Real Housewives of Beverly Hills', nu a participat la nuntă. Au fost prezenți însă copiii lor, Gavin, de 16 ani, și gemenii Collin și Christian, de 13 ani.

Vezi și Un artist celebru s-a căsătorit la 50 de ani cu un model de 23 de ani. Imagini de la nunta desprinsă parcă din James Bond

Citește și: