Ingrediente

  • o varză dulce
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • 200 g kaiser
  • 100 g linte
  • 500 g roșii
  • 2 linguri ulei
  • o legatură ceapă verde
    pentru servit
  • sare
  • 1. Lintea se fierbe în apă cu
    sare, 10 minute.
    2. Varza se toacă și se freacă
    ușor cu sare.
    3. Între timp, ceapa se toacă
    mărunt și se pune la călit în
    ulei împreună cu kaiser-ul tăiat cubulețe.
    Când s-a înmuiat ceapa, se pune
    varza și se călește 15 minute
    amestecând continuu.
    4. Se adaugă lintea și morcovii
    taiați rondele, se toarnă apă cât
    să acopere un sfert din amestec,
    se pune capac și se lasă la
    fiert 20 de minute. Se pun roșiile
    cubulețe și se mai lasă la fiert
    10 minute. Se aduce la masă cu
    ceapă verde deasupra.

    Sursa foto: Shutterstock