Ciorbă rusească de varză

Ciorbă rusească de varză

Ciorbă de varză precum cea rusească nu voi mânca niciodată! Secretul este varza murată doar o săptămână!

Ingrediente:

● 800 g varză acră de o săptămână
● 500 g carne de vită

● 2 morcovi

● 2 roșii
● 2 cepe

● 2 linguri ulei

● mărar
● sare

● piper
1. Carnea se pune la fiert în apă cu sare, se ia spuma și se lasă pe foc aproximativ două ore.
2. În ulei se călește ceapa tăiată mărunt, apoi se adaugă roșiile și morcovii, toate tăiate cuburi.
3. Se pune și varza tăiată fideluță la călit, se lasă 5 minute, se adaugă 2-3 linguri din supa de vită, se mai lasă 5 minute și apoi se toarnă toată supa de vită, fără carne.
4. Se lasă la fiert în jur de 20 de minute și, la masă, se aduce cu sare, piper, mărar deasupra și bucățele de carne.

Încercați și această rețetă de ciorba de varza