Vara asta se poartă șireturile colorate și cele argintii!

3 modele cu șireturile colorate și cele argintii ușor de făcut

Este simplu să fii la modă și să îți reinventezi ținuta cu șireturile colorate pentru pantofii tăi sport! Orice încălțăminte sport devine mai interesantă cu șireturi în culori contrastante, iar pantofii albi arată și mai bine cu șireturi argintii!

 

Urmărește clipul nostru și învață trei modele să folosești șireturile colorate și pe cele argintii. Poți să dai culoare oricărei ținute, iar pantofii sport uzați vor arăta mult mai bine cu niște șireturi în culori compatibile, dar contrastante.

Învață să legi șireturile din bucle și învață și un model foarte simplu să legi șireturile cu o fundiță într-o parte!

 

Cu șireturile colorate îți reinventezi pantofii sport

Teniștii albi merg de minune cu șireturi argintii, chiar dacă nu sunt de marcă! Vor arăta senzațional în picioarele tale. Poți schimba șireturile tale banale și albe cu șireturi argintii sau viu colorate, să le transformi în accesorii la modă

Cu puțină îndemânare și imaginație, poți să legi șireturile colorate în fel și chip. Important este să nu le răsucești când le petreci prin găurile pantofilor. Șiretul trebuie să fie petrecut drept prin fiecare gaură, să se vadă bine modelul, așa cum poți observa și în clipul nostru.

imagine: Libertatea pentru femei