Vanessa Paradis s-a căsătorit. Uite cine i-a luat locul lui Johnny Depp!

Vanessa Paradis s-a casatorit

Fosta iubită a actorului Johnny Depp, cântăreața și actrița Vanessa Paradis, s-a căsătorit în weekend cu regizorul Samuel Benchetrit.

Pentru Vanessa Paradis este prima căsătorie, deși are 45 de ani (la fel ca actualul ei soț). Ea și starul din 'Pirații din Caraibe' au avut o relație lungă, de 14 ani, din care au rezultat Lily-Rose, de 19 ani, și Jack, de 16 ani -, dar nu au fost niciodată căsătoriți.

La nunta celor doi au luat parte și cei doi copii ai artistei.Despre Jack presa a scris zilele trecute că e bolnav, dar prezența sa la nuntă arată că între timp și-a revenit. 

Vanessa și Samuel s-au căsătorit în Saint-Simeon, un mic orășel aflat la o oră de Paris.

Mireasa a fost îmbrăcată într-o rochie crem, un voal brodat și a avut un buchet de trandafiri roz. Și-a purtat părul lăsat pe spate, având flori în cosițe.

Nunta lor, o surpriză totală

Cei doi s-au logodit în noiembrie anul trecut, dar nu a fost făcut niciun anunț public în acest sens. Vanessa și Samuel s-au cunoscut pem platoul de filmare al producției 'Chien', care a fost proiectat în mai, anul acesta, la Festivalul de Film de la Cannes.

Ceremonia de sâmbătă seara a fost una foarte intimă, cu doar câtiva zeci de invitați. A fost ales orășelul Saint-Simeon, de numai 900 de locuitori, pentru ca evenimentul să nu fie unul public. În plus, Vanessa are o casă în apropiere, iar tatăl ei, care a murit anul trecut, avea aici un mic restaurant.

Foto: Hepta

Vezi și Pe fiica lui Johnny Depp o știe toată lumea, însă fiul lui refuză să apară în lumina reflectoarelor. Cum arată Jack John Christopher, băiatul celebrului actor

Citește și: