Valentina Pelinel, prima imagine cu cei trei copii. Gemenele Indira Maria  și Rania Maria sunt adorabile

Valentina Pelinel, prima imagine cu cei trei copii. Gemenele Indira Maria  și Rania Maria sunt adorabile

Valentina Pelinel a devenit mămică de gemene pe 1 martie, însă le-a ținut pe micuțe ascunse și nu a postat nicio imagine cu ele până acum. Însă, de ziua lor, de Sf. Maria Mică, celebrul fotomodel le-a prezentat lumii pentru prima data pe gemene și sunt adorabile. În poză se mai afla și Milan, al treilea ei copil.

„La mulţi ani tuturor celor ce poartă acest nume sfânt şi astăzi îţi sărbătoresc ziua de nume, a scris Valentina Pelinel în dreptul fotografiei de pe Instagram în care apare alături de cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea.

Aceasta a fost prima apariție a gemenelor pe rețelele sociale și s-a viralizat imediat.

 

În mod evident, nu au întârziat să apară și reacțiile fanilor. „WOW cât de frumoși sunteți, postează mai multe poze să vă vedem mai des, vă pup', a scris un internaut. „La multi ani cu sănătate și fericire veșnică', „La mulți ani fericiți copiilor tăi', au mai scris alți admiratori.

În familia lui Pelinel, fericirea este și mai mare după ce săptămâna trecută a primit o veste buna. Soțul ei, Cristi Borcea, a primit din partea Comisiei de eliberări condiţionate din cadrul Penitenciarului Jilava un aviz favorabil la cererea de eliberare formulată.

Citește și: