Valentina Pelinel, prima imagine în care se văd fețele gemenelor. Ce frumoase sunt

Valentina Pelinel, prima imagine în care se văd fețele gemenelor. Ce frumoase sunt

Valentina Pelinel a făcut publică prima imagine în care se văd clar fețele gemenelor. Ea apare așezată pe jos, lângă o canapea, în timp ce -și ține în braței cei trei copii ai ei pe care îi are cu Cristi Borcea.

 

Valentina Pelinel pare a fi o femeie împlinită de când a devenit mămică, aceasta fiind doar un zâmbet de când cei trei copii, Milan, și gemenele Indira și Rania au venit pe lume.

„Copiii sunt cea mai mare binecuvantare din viata noastra', a fost mesajul Valentinei Pelinel, de pe Facebook. La fel, aceasta a postat fotografia emoționantă și pe Instagram, acolo unde le mărturisea internauților că „Familia înseamnă totul pentru mine, iar alături de ei sunt cel mai împlinit om'.

Valentina Pelinel a devenit mămică de gemene pe 1 martie, însă le-a ținut pe micuțe ascunse și nu a postat nicio imagine clară cu ele până acum, în care să li se vadă fața.

Toată lumea a putut observa și cât de mult a crescut băiețelul ei și ce mari au crescut fetițele care se pare că seamănă perfect cu mama lor. Mesajele fanilor au început imediat să curgă, iar unul dintre fani a remarcat însă lipsa tatălui.

„Ce copii reușiți, adevărate frumuseți!Să-ți trăiască, să te bucuri de realizările lor!', „Wow..ce tablou frumos…lipsește tati…', „Ce frumuseti ai acolo! Snt minuni mici date de Dumnezeu ,sunt minunați, să fie sănătoși și tu la fel !', „Cat de frumosi sunteti! Sa va trăiască minunățiile si sa va aduca numai bucurii! Valentina sa mai ai putin răbdare si o sa fiti cu toții împreună! O familie frumoasă și fericita!', au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: