Andrei Ștefănescu s-a întors recent dintr-o vacanță de vis în Cinque Terre, regiune situată pe coasta stâncoasa a Rivierei italiene. Andrei a fost însoțit de iubita lui, Antonia, și de un bun prieten al celor doi. Doar că într-una din zile vedeta Antena 1 a retrăit și experiența unui cutremur. „L-am simțit în camera de hotel, în timp ce mă odihneam după-amiaza. M-am speriat puțin, dar a trecut și am avut o zi frumoasă, după aceea. Oricum, nu mai simțisem de mult adrenalina unui asemenea incident”, a povestit Andrei.
Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza și Monterosso al Mare sunt cele cinci localități superbe pe care cei trei le-au bătut cu piciorul în lung și-n lat, pe parcursul mai multor zile.

„M-a impresionat totul acolo. Locul de vis cu peisaje rupte parcă din povești, munții care se pierd în mare… Este impresionant să ai în același loc și marea și muntele, să asculți valurile privind pădurea și munții. Oamenii sunt relaxați și trăiesc o altfel de viata. Aproape tot timpul ei merg pe bicicleta, de aceea poate și aerul este incredibil de curat. Mâncarea este aproape în totalitate bio, provenită din culturi proprii. Măsline, lămâi, toate sunt la discreție. Am mâncat multe brânzeturi deosebite, prosciutto, care este senzațional, și multe specialități de salam. Pizza este senzațională, la fel și fructele de mare. De asemenea, am remarcat străzile lor impecabile. Există tuneluri prin munte, lungi de 4-5 km, în care asfaltul este mai bun decât cel de pe pistele de decolare de pe aeroportul Otopeni. Regiunea aceasta mi s-a părut un loc ca de pe o altă planetă”, a mai spus Andrei.

Credit foto: Antena 1

Andrei și iubita lui, Antonia

Credit foto: Antena 1

Credit foto: Antena 1

Prima ediție “FANtastic Show” va fi difuzată sâmbătă

Pe micile ecrane îl veți putea vedea pe Andrei începând de sâmbătă, 2 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1, când va fi difuzată prima ediție “FANtastic Show”, prezentată de Florin Ristei. Emisiunea îi va aduce față în față în postura de rivali și căpitani de echipă pe Andrei Ștefănescu și pe Liviu Vârciu. Echipele celor doi prieteni, formate din câte doi artiști, se vor întrece pe parcursul a 11 probe distractive. În prima ediție a show-ului, echipa roșie, condusă de Andrei Ștefănescu, va fi formată din Cezar Ouatu și actrița Anca Dinicu, iar cea verde, al cărei căpitan este Liviu Vârciu, îi va avea în componență pe Maria Buză și CRBL.

Credit foto: Antena 1