Va deveni mamă a treia oară la 35 de ani. Reacția adorabilă a fiicei ei când află că va avea un frățior

Va deveni mamă a treia oară la 35 de ani. Reacția adorabilă a fiicei ei când află că va avea un frățior

Actrița americană Ashlee Simpson, sora mai mică a Jessicăi Simpson, va deveni mamă a treia oară. Vedeta și soțul ei, actorul, Evan Ross, vor avea un băiețel. 

 

Fericire mare în familia actriței Ashlee Simpson. Ea și soțul ei  își măresc familia. Cei doi au anunțat că așteaptă un băiețel printr-un videoclip pe Instagram.

Ashlee (35 de ani) și actorul Evan Ross sunt în culmea fericirii. Cei doi vor avea un băiețel, iar anunțul emoționant l-au făcut printr-un video pe Instagram.  Alături de ceilalți doi copiii ai lor, Jagger, 4 ani și Ashlee, 11 ani, s-au filmat în timp ce taie un tort, iar crema din mijloc este albastră, semn că vor avea un băiețel. Vestea nu a încântat-o prea tare însă pe fiica actriței, Jagger, care își dorea o surioară.

 

 

View this post on Instagram

 

💙💙💙🙏🏼💙💙💙

A post shared by Ashlee Simpson Ross (@ashleesimpsonross) on

„Jagger ne-a făcut să râdem. Era sigură că va avea o mică surioară, însă, tot este bucuroasă acum!', a spus Ashlee despre reacția  fiicei sale din videoclip, care i-a topit pe internauți.

 

Acesta va fi al doilea copil al cuplului. Ei mai au o fiică, pe Jagger, în vârstă de 4 ani,  iar actrița mai are un băiețel de 11 ani, Ashlee, din relația cu fostul ei soț,  Pete Wentz.

Vedeta și Evan s-ai căsătorit în 2014, iar în același an, ei au dezvăluit că așteaptă un copil în aprilie. Acum, aceștia sunt mai fericiți ca niciodată, deoarece își măresc familia.

 

Citește și: