Va deveni în curând mămică a doua oară! A ținut sarcina ascunsă până acum. Primele imagini cu burtica de gravidă

Va deveni în curând mămică a doua oară! A ținut sarcina ascunsă până acum. Primele imagini cu burtica de gravidă

America Ferrera, celebra actriță, care a luat premiul Emmy și Globul de Aur în 2006 pentru rolul de excepție din seria americană „Betty cea urâtă', va deveni în curând mama a doua oară.

Vedeta a făcut senzație duminică pe covorul roșu, la premiile Oscar, unde și-a afișat pentru prima data burtica de gravidă, reușind să atragă toate privirile.

Vedeta este însărcinată pentru a doua oară la 35 de ani și va naște în curând, sarcina fiind destul de avansată. Deși a făcut anunțul fericit încă de la începutul anului, pentru mulți a fost o adevărată surpriză această apariție. Ea și soțul ei, regizorul american Ryan Piers Williams, au devenit părinți prima data în mai 2018, când a adus pe lume un băiețel, pe nume Sebastian Piers Williams.

Actriţa de origine latino-americană, cu părinți din Honduras, a devenit cunoscută atât pentru rolurile ei în filme ca „Betty cea urâtă' sau „The Sisterhood of the Traveling Pants', dar și pentru faptul că este o activistă înfocată.  Ea militează pentru mai multe cauze umanitare, cum ar fi drepturile imigranţilor, ale minorităţilor sexuale sau egalitatea salarială între femei şi bărbaţi.

 

Citește și: