Unul dintre cei mai renumiți bucătari ai lumii, Gordon Ramsey, devine vegetarian

Gordon Ramsey devine vegetarian

Să fii unul dintre cei mai străluciți bucătari ai lumii, să ai la dispoziție cele mai bune ingrediente și să alegi să fii vegetarian e de neînțeles pentru cei mai mulți dintre noi. Însă bucătarul – vedetă Gordon Ramsey devine vegetarian, a anunțat el.

Alegerea lui e cu atât mai ciudată cu cât întotdeauna a fost foarte vocal legat de plăcerea sa de a consuma carne. În plus, a și criticat fățiș acest tip de alimentație care exclude produsele animale. Mai mult, într-o emisiune televizată chiar a obligat un vegetarian să mănânce carne, atrăgându-și multe critici. Pur și simplu l-a păcălit cu bună știință pe cel care urma să mănânce, asigurându-l că pizza pe care i-a oferit-o era doar din legume.

Bucătarul, unul dintre puținii din lume cu stele Michelin, a făcut anunțul pe Twitter, unde a postat o fotografie cu o pizza vegetariană, comenând: ”O să dau o șansă dietei vegane… Da, ați auzit bine!”.

Going to give this vegan thing a try … Yes guys you heard that right. Gx

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Decizia lui e una neașteptată din moment ce multe dintre felurile de mâncare ce-i poartă semnătura au la bază carnea, indiferent de tipul ei, ouăle și brânza.

Presa străină scrie că ar putea fi și o metodă de a promova noul business pe care l-a deschis Ramsey, unul ce presupune pizza făcută și vândută în stradă. Produsul a intrat pe piață la Londra marți.

Foto: Instagram

Vezi și Habar n-aveai ce băiat mare are unul dintre cei mai faimoși bucătari din lume. Și îi seamănă leit|FOTO

Citește și:

Loading...